Банана Сплит Пита Saras Готвење Класа

Банана Сплит Пита Saras Готвење Класа

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Cooking games
ПОВЕЌЕ За девојки

Интересна онлајн игра Банана Сплит Пита Saras Готвење Класа со оригиналното име Banana Split Pie Saras Cooking Class е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 2 пати.
Оценувањето на играта е 5.0 / 5 и постигнато 122 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Sara wants to cook something sweet today Join her in the kitchen while she bakes this wonderful dessert