Star Wars

Star Wars

Игра Star wars за вистински фанови и само за љубителите на Star Wars Универзумот. Битка со ласерски мечеви, се бори со бунтовниците, трка на вселенски бродови – сето ова ве чека во слободен возбудливи игри на нашата веб страница.

Игра како Мајстор Yoda, Лука Kyocera или на Темно Господи Darth Vader, откривање на нови галаксии или зачувате вашата. Игри Star wars како напредно член на љубител на жанрот, и многу млади – механика се едноставни, графика се шарени, но ненаметлива.

Ние сме собрани тука:

  • стрелците
  • стратегијата
  • и трка, така што дефинитивно не се досадуваат.

Патување во Вселената во друштво на Принцезата Leia, Chewbacca или тегла тегла Binks на тегла тегла Binks. Можеби ќе бидете во можност да се стави крај на судири меѓу Република македонија и Конфедерација, и стои во сообраќајот или го чекаат својот ред. Ние ви нудиме да се фрлам во светот на митологија, cosmopole и фикцијата бесплатно онлајн на FreeGamesBoom.