Teen titans

TEEN TITANS ИГРИ

Игра Младите Титаните напред е колекција на игри посветен на стрипови и анимирана серија Teen Titans Оди. Тука ќе има богата авантури со популарни ликови: Робин, Cyborg, Starfire, Равен, Ѕверот Момче. Момци редовно да се борат против злото за спасение на Човештвото. Станете дел од храбри и смели тим, уништи непријателот и да се соберат сите пица на својот пат.

Интересни настани се случи на различни начини, па ова вклучува различни жанрови – авантура, се борат, се облекуваат, во која ќе може да игра на интернет бесплатно. Треба да се борат со мутирани суштества, жедните за чудовишта, мутанти, голем број на пречки и стапици. И, исто така, не заборавајте дека главните ликови се само деца кои сакаат да се забавуваат и да се забавуваш.