Авантура игри

Авантура игри

Оваа категорија ја содржи игри Авантура Време, креирани врз основа на цртан филм "Авантура време". Ова е приказна за 13-годишниот Фин, кој се бори против злото во земјата на OOO, заштеда принцези од непријатели и разни чудовишта. И придружени со своето куче Џејк, кој има способност да се водат неговото тело. Двајца пријатели цело време се најде необичен класи, поминуваат забавно време и патување.

Show more

Категоријата ги содржи различни жанрови за сечиј вкус. На пример, можете да се создаде вашиот карактер или да талкаат низ мистериозна земја во потрага по негативци. Одете на магичен свет со забавни ликови, интересни заговор, квалитет на графика, возбудливи настани!