Меур

БАЛОН ИГРИ

Оригиналната игра Топки само на прв поглед изгледа едноставно — познати Линии 98, Тетрис, Линии се различни, и да помогне да се развие логично размислување и да се обучуваат вашата брзина на реакција.

Show more

Можете да изберете било која категорија, заменик нив на свој. На нашиот сајт можете да играат игри за бесплатно и без регистрација — онлајн во секое време. Само одат со вашиот интернет пребарувач и да се започне играта.

Правилата на игра

Пред играње топката бесплатни онлајн прочитајте ги основните правила. Тие се јасно дури и на оние кој само ја разбира сложеноста на компјутерски игри. Главната задача — да се соберат во еден ред или на линија на топки на истата боја. Ова ќе ви даде поени и ќе победи.

Во игри Топки, презентирани на нашиот сајт, можете да најдете логика игри, стрелците, и други опции. Едноставно изберете од достапните категории се допаѓа. Ќе може да игра на било кој уред, вклучувајќи ги и телефон. Проширување на игра на цел екран, па за играње стана повеќе.