Монопол

Монопол

ИГРА
Similar Логика games
ПОВЕЌЕ За девојки

Интересна онлајн игра Монопол со оригиналното име Монопол е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 3786 пати.
Оценувањето на играта е 3.9 / 5 и постигнато 177 лајкови.
Достапни уреди: Мобилни телефони, Андроид, таблети .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 06.10.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Ваша задача е да се купи сите области на бизниси од иста боја. На повеќе средства што ги имате, толку повеќе вашиот профит. Купување на некој бизнис на својот пат, ќе се стави на даноци кои мора да бидат платени од страна на сите учесници на играта (ако тие падне на вашата компанија). Играта продолжува додека, се додека постои само еден играч со пари и секој друг банкрот. Има доволно количество на тактики и трикови, но никој не го откаже среќа кога фрлање на коцки.

Како монопол може да се подигне цените се повисоки, принудувајќи играчи кои остане во клетките, сериозно вилушка надвор.

Тоа е бесплатен и онлајн! Не плаќања или subscriptions - можете да почнете да го игра токму сега!

Контроли

Глувчето за движење