Ноктите салон

НОКТИТЕ САЛОН ИГРИ

Игра за нокти салон за убавина – избор за девојки и помлади адолесценти. Сега експерименти со изглед стана уште посигурно!

Убава нокти – повикувачкиот картичка на било само-почитувањето на дама, и правилно да се обучуваат, треба да го користите нашиот симулатор на салон за убавина со сет на апсолутно бесплатно tools. Принцези девојка ќе научат да ги собереш помине уметност, како да се уредни, вредни и внимателен.

Игра за нокти салон:

  • Тема (Дизни Принцезата, хероината на другите цртани филмови и емисии).
  • Гламур.
  • Дизајн.
  • Модел.
  • Девојки.

Во нокти салон, може да се играат и на еден и со пријателите. Игра содржината во овој документ е наменет само за деца и се апсолутно безбедни за девојки и млади и средовечни.