Зомби

ЗОМБИ ИГРИ

Зомби игри – игра стап различни жанрови, со учество на живите мртви. Вечно гладни суштества нападне во толкаво мнозинство, и сакаат да профитираат на човечкиот мозок. Играчот може да ги преземе страна на зомби, или да биде негов непријател. Популарни, пукање. Во присуство на голем Арсенал на оружје, која може да биде добар пумпа како што напредокот преку нивоа. Со секој чекор, тенки чудовишта стане побрзо и попаметно, па ќе треба време да реагираат на ситуацијата. Имајте на будност, грижа и кул главата. Со среќа!

Show more