Маша и Мечка

Маша и Мечка Игри

Игра Маша и Мечка посветен на фаворит и со многумина од нас се херои на анимирана серија. Ние сме собрани на потраги, загатки и стратегии на авантурите на Маша, Мечката, Волкот, Зајакот и други цртани ликови.

Весело, немирна и весели Маша и се смета за возрасни Мечка, главниот активните ликови во игри. Со нив, детето ќе:

  • реши логика загатки,
  • го најде вистинскиот начин за излез од некоја тешка ситуација
  • и само да уживаат во едноставни контроли и светли забава графика.

Во игри Маша и Мечка возови логика, трпение, детето го разбира основите на пријателство и меѓусебна поддршка. Во друштво на едноставен, препознатлив и сакана ликови, играчот решава загатки и решаваат проблеми, подготовка за училиште.

Играчка повеќе девојки ќе ви се допадне, затоа што радосна minx Маша потсетува на нив самите. Баби и дедовци, исто така, ќе одобри на оваа игра – на знаци што ќе се препознае старите познати ликови на руски народни приказни.