Кенди Здроби Сода Сага

Кенди Здроби Сода Сага

ИГРА
Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Натпревар 3 games
ПОВЕЌЕ За девојки

Интересна онлајн игра Кенди Здроби Сода Сага со оригиналното име Кенди Здроби Сода Сага е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 15766 пати.
Оценувањето на играта е 4.5 / 5 и постигнато 216 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 06.25.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Она што треба да направите за да победи?

Да се стави во ред од три или повеќе од истата бонбони во ред "Razhdavitsa" (избришани) и играчот ќе добиваат поени, чиј број зависи од бројот на бонбони во ред. Запомнете дека бројот на потези е ограничен! Играта во моментов има околу 3200 нивоа. Бидете внимателни, фати посебни бонбони и да добијат максимум поени. Судењето се однесува купи бустери и екстра животи.

Игра Кенди Здроби ќе биде детска игра: шарени графика, смешни музика и лесен контроли ќе ви помогне да го поминат слободното време пријатно и да се забавуваат.

Си го цица:

  1. Логика.
  2. Заштита.
  3. Тактика и можните класификации за неколку потези однапред.