Блаже и Чудовиште Машини

Блаже и Чудовиште Машини

Игра Флеш и се Прашувам автомобили – за млади трка фанови. Уживајте заедно со вашето бебе да фасцинантен свет на песни, возила со состојбата на техниката на СТО. Натпреваруваат со тешки-Kresilas и да победи на почесна трофеј.

Вашето дете дефинитивно ќе биде шампион и ќе бидат многу посигурни, ако таткото или мајката ќе му помогне. Оваа категорија е за досадни поминување на времето со вашето дете, иако со играта на вашиот таблет или паметен телефон ќе управуваат со себе, оставајќи ги време за други работи.

Игра за Блиц и се Прашувам машини дојде по серијата цртани филмови за тркачки автомобил Молња Меквин и веднаш се стекна популарност меѓу децата и нивните родители. Детето игра за РК камион трансформатор со името на Флеш, и сопственик на играчка – момче, ЗАБ е неговиот најдобар пријател. Санираат на камион во продавница за Gabby, пријателите на Ел Џеј. Заедно тие се обучуваат, победа трки, учење на нови маневри и само се забавуваат и да го поминуваат своето слободно време.