Тинејџерскиот Мутант Нинџа Желки

Тинејџерскиот Мутант Нинџа Желки

Она што можете да го направите помеѓу работа? Се разбира, спасување на светот! Ова ќе ви помогне кул тинејџерскиот мутант Нинџа Желки игри. Редовно да се појават победничката од тепачки, потребна способност за работа во тим, одличен одговор и подготвени за секоја парцела пресврт.

Тоа е забавно, не само за оние кои се ентузијасти за зелена тим на четири. На тинејџерскиот мутант нинџа Желки игри ќе поднесе жалба на двете искусни играчи. Чудесниот свет со зборуваме мутант, интригантна мистерии, заканата од уништување на сите луѓе – сето ова никој не остава рамнодушен.

Игрите во овој дел му припаѓа на жанрот на "борба", но не сите се намали за да се борат еден на еден. Тука можете да се движите низ градот на стрмни и брзо мотоцикли, убиваат чудовишта од занданите, и да ги покажат своите најдобри квалитети – смиреност, ладна пресметка, одлични одговор.