Kogama

KOGAMA ИГРИ

Игра Kohama е онлајн светови се создадени со играчи себе. Тука ќе биде во можност да игра најкул игри: Baldi, лифт на смеа, лифт страв, FNAF, Parkour, Пријатели, prison break.

Однадвор, Kohama, игра само како Minecraft:

  • исто кубни форма,
  • отворен простор
  • способност да изгради,
  • за да го измените вашиот карактер.

Но надворешна сличност, ќе најдете нова оригиналниот универзум во која секој играч може да направи она што вие сакате. Ова е главната предност.

Играчите им се дава слобода на креативноста. Создавање, дизајн и развој спроведени во игри Kohama, овозможи да се реализира од смел дизајн идеи. Правци и пејзажи, ликови и ситуации лесно се моделира во зависност од вашите желби. Едноставни флеш игри се работи добро, без инсталирате на вашиот КОМПЈУТЕР. Некои имаат можност пар учество. Можете да играте на еден компјутер со едни со други, и тоа е двојно повеќе забава!