Марио

Марио Игри

Марио игри е една компилација на аркадни игри за легендарниот херој на 90-тите години. Смешни италијански водоводџија браќа Луиџи и Марио го продолжат своето триумфално патување низ светот на отпадни води во друштво на змејови и печурки. Играчка ќе апелираме до тинејџери и ќе предизвика напад на носталгија кај возрасните. Можете да играте сами или да се врти со еден пријател, се натпреваруваат во агилност и внимание, како и способност да се само притиснете на десно копчињата.

Show more

Нашите игри за Марио:

  • Се кандидира.
  • Авантура.
  • RPG.
  • За две.
  • Тема (трки, се подобри, простор).

Да се победи, мора да го уништи желки и печурки, собираат бонуси и совети, скокаат високо и се скрши тајна блокови со бустери. На крајот на патувањето на херој ќе се сретне со шефот змеј, и во случај на победа - бакнеж на убава Принцеза чека нејзиниот Спасител во зандана.