Green Mover

Green Mover

ИГРА
Similar Мозокот games
ПОВЕЌЕ Акција игри

Интересна онлајн игра Green Mover со оригиналното име Green Mover е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 0 пати.
Оценувањето на играта е 4.4 / 5 и постигнато 108 лајкови.
Достапни уреди: Мобилни телефони, Андроид, таблети .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 06.15.2021
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Green Mover is a game with 40 levels in which you have to control the green ball and your goal is to collect all the stars in the level. When moving the ball, it will stop only when it collides with a solid. Find the best way!