Убиство

Убиство

ИГРА
Similar Вештина games
ПОВЕЌЕ Акција игри

Интересна онлајн игра Убиство со оригиналното име Убиство е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 10709 пати.
Оценувањето на играта е 4.0 / 5 и постигнато 383 лајкови.
Достапни уреди: Мобилни телефони, Андроид, таблети .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 06.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

По неговата смрт круна ќе бидат префрлени на убиец. Бидете мирни кога нешто ќе тргне наопаку, и да се биде внимателен на секој чекор, бидејќи на сите луѓе кои се жедни за енергија се огромни! Ако кралот гледа вас, ќе се преземат за да зандана, и тогаш ќе умре, како и сите други (постојат голем број на скелети!).

Играат и да се развие вашите вештини за набљудување и за предупредување. Важно е да се разгледа секоја акција. Креирајте ја вашата тактика и стратегија на убиството на кралот. Првиот обид може да пропадне, но со секоја убие можете да добиете повеќе искусни во обиди да се убие кралот.

Многу од животната средина ќе се обидат да ви запре. Ќе бидат кандидати, и врз вашиот живот. Тие сакаат да го замени вас, тоа би можело да биде затвор за многу години или отров. Се обрне внимание на Батлер. Тој јасно ги црта против вас (ДА!).

Ако одеднаш забележите нешто сомнително, тоа е подобро да се одложи за убиство. Направи тоа малку подоцна, без брзање. Бидете внимателни! едноставна!

Ја играат играта убиец кралот е лесно, само се концентрира и ние ќе го видиме на coronation!