Истражување Лајт Рударство

Истражување Лајт Рударство

Оваа игра не е достапна на мобилен.
ПОВЕЌЕ Акција игри

Интересна онлајн игра Истражување Лајт Рударство со оригиналното име Exploration Lite Mining е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 16 пати.
Оценувањето на играта е 4.7 / 5 и постигнато 147 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Destroy the blocks and work your way to treasure in this exploration game inspired by the world of Minecraft