Играч На Сладолед Продавница

Играч На Сладолед Продавница

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Cooking games
ПОВЕЌЕ Акција игри

Интересна онлајн игра Играч На Сладолед Продавница со оригиналното име Emilys Ice Cream Shop е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 1 пати.
Оценувањето на играта е 4.5 / 5 и постигнато 134 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Emilys ice cream truck is so popular Keep her customers happy by serving them delicious ice creams as fast as possible in this supersweet time management game