Bullet Master

Bullet Master

ИГРА
Similar Gangster games
ПОВЕЌЕ Акција игри

Интересна онлајн игра Bullet Master со оригиналното име Bullet Master е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 638 пати.
Оценувањето на играта е 4.9 / 5 и постигнато 141 лајкови.
Достапни уреди: Мобилни телефони, Андроид, таблети .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 07.23.2020
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Bullet Master is a fun 2D in which the player has to eliminate all his enemies.