Avie Џеб Роденден

Avie Џеб Роденден

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Christmas games
ПОВЕЌЕ Акција игри

Интересна онлајн игра Avie Џеб Роденден со оригиналното име Avie Pocket Birthday е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 0 пати.
Оценувањето на играта е 4.4 / 5 и постигнато 142 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Avies ready for the best birthday ever Enter the bakery for that perfect birthday cake with juicy flavors and get Avie dressed up to be the centre of attention Participate in various activities to celebrate Avies birthday