Tank Attack

Tank Attack

ИГРА
Similar Action games
ПОВЕЌЕ Пукање игри

Интересна онлајн игра Tank Attack со оригиналното име Tank Attack е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 1 пати.
Оценувањето на играта е 4.6 / 5 и постигнато 131 лајкови.
Достапни уреди: Мобилни телефони, Андроид, таблети .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 07.16.2021
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

In this game you need to destroy all other tanks opponent. Watch on tank health and destroy all other tanks. You can shoot with gun, machine gun or napalm bomb. Hide behind walls and be safe.
Контроли Use arrow keys to play this game and mouse to aim and shoot