Херој Симулатор

Херој Симулатор

Оваа игра не е достапна на мобилен.
ПОВЕЌЕ Авантура игри

Интересна онлајн игра Херој Симулатор со оригиналното име Hero Simulator е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 1 пати.
Оценувањето на играта е 4.4 / 5 и постигнато 140 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Can you create the perfect warrior to take on all of the challenges in this totally chaotic world