Погоди Пиксели Стрип

Погоди Пиксели Стрип

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Pixel games
ПОВЕЌЕ Загатка игри

Интересна онлајн игра Погоди Пиксели Стрип со оригиналното име Guess The Pixel Comics е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 1 пати.
Оценувањето на играта е 4.3 / 5 и постигнато 106 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Have a look at each one of these pixelated versions of some very famous comic book characters Can you figure out the identities of Captain America Wonder Woman the Hulk and their super friends in this quiz game