FlakBoy Бегство

FlakBoy Бегство

Similar Escape games
ПОВЕЌЕ Пукање игри

Интересна онлајн игра FlakBoy Бегство со оригиналното име FlakBoy Escape е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 0 пати.
Оценувањето на играта е 4.2 / 5 и постигнато 125 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

FlakBoys trapped in a dangerous factory Can you help him survive a challenge worthy of Crossy Road