Вкусен Сладолед Декорација

Вкусен Сладолед Декорација

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Cooking games
ПОВЕЌЕ За девојки

Интересна онлајн игра Вкусен Сладолед Декорација со оригиналното име Yummy Ice Cream Decoration е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 0 пати.
Оценувањето на играта е 4.7 / 5 и постигнато 149 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Whip up some ice cream to cool down after a hot day at the beach