Божиќ Дрво Декоратор

Божиќ Дрво Декоратор

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Christmas games
ПОВЕЌЕ За девојки

Интересна онлајн игра Божиќ Дрво Декоратор со оригиналното име Xmas Tree Decorator е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 3 пати.
Оценувањето на играта е 4.2 / 5 и постигнато 100 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Have yourself a merry little Xmasbeneath a merry little tree