Бела Скокање

Бела Скокање

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Flash games
ПОВЕЌЕ Аркадни игри

Интересна онлајн игра Бела Скокање со оригиналното име White Jumping е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 0 пати.
Оценувањето на играта е 4.7 / 5 и постигнато 113 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Hit the snowy slopesbut dont wipe out in the white