Војна на Древните

Војна на Древните

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Flash games
ПОВЕЌЕ Аркадни игри

Интересна онлајн игра Војна на Древните со оригиналното име War of the Ancients е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 2 пати.
Оценувањето на играта е 4.7 / 5 и постигнато 127 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Man the wallsthe peasants are revolting