Tetrabreak

Tetrabreak

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Flash games
ПОВЕЌЕ Загатка игри

Интересна онлајн игра Tetrabreak со оригиналното име Tetrabreak е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 2 пати.
Оценувањето на играта е 4.8 / 5 и постигнато 108 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Think outside the box as you plot the blocks spots