Tamus Mitta

Tamus Mitta

Оваа игра не е достапна на мобилен.
ПОВЕЌЕ Акција игри

Интересна онлајн игра Tamus Mitta со оригиналното име Tamus Mitta е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 3 пати.
Оценувањето на играта е 4.3 / 5 и постигнато 141 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Brave the dangers of the deep dark mines to bring back the sun