Shopaholic Париз

Shopaholic Париз

Оваа игра не е достапна на мобилен.
ПОВЕЌЕ За девојки

Интересна онлајн игра Shopaholic Париз со оригиналното име Shopaholic Paris е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 5 пати.
Оценувањето на играта е 4.7 / 5 и постигнато 141 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Live out your shopaholic dreams in the streets of Paris