Дедо мраз Доаѓа

Дедо мраз Доаѓа

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Christmas games
ПОВЕЌЕ Загатка игри

Интересна онлајн игра Дедо мраз Доаѓа со оригиналното име Santa is Coming е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 11 пати.
Оценувањето на играта е 4.5 / 5 и постигнато 124 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Clear the way for Santa Claus