Личен Асистент

Личен Асистент

Оваа игра не е достапна на мобилен.
ПОВЕЌЕ Загатка игри

Интересна онлајн игра Личен Асистент со оригиналното име Personal Assistant е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 11 пати.
Оценувањето на играта е 4.5 / 5 и постигнато 114 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

This scatterbrained celeb needs your to help pick up the piecesand survive the day