Мишел го Спасува Светот

Мишел го Спасува Светот

Оваа игра не е достапна на мобилен.
ПОВЕЌЕ Аркадни игри

Интересна онлајн игра Мишел го Спасува Светот со оригиналното име Michelle Saves the World е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 3 пати.
Оценувањето на играта е 4.5 / 5 и постигнато 111 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Michelles on a mighty missionthe balloons must go