Love Story Diana Dress Up

Love Story Diana Dress Up

ИГРА
Similar Се облекуваат games
ПОВЕЌЕ За девојки

Интересна онлајн игра Love Story Diana Dress Up со оригиналното име Love Story Diana Dress Up е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 38 пати.
Оценувањето на играта е 4.4 / 5 и постигнато 148 лајкови.
Достапни уреди: Мобилни телефони, Андроид, таблети .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 04.29.2021
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Practice your fashionista skills and complete the daily challenge to earn badges, stickers and keep your unique looks in your closet. Complete each challenge by: Styling and coloring your hair Doing your make up - with eyeshadow, blush and more Picking clothes, matching tops and bottoms to create the perfect outfit Finishing the look with accessories such as a crown, hat or glasses