Jinx Minx Кула Бегство

Jinx Minx Кула Бегство

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Escape games
ПОВЕЌЕ Авантура игри

Интересна онлајн игра Jinx Minx Кула Бегство со оригиналното име Jinx Minx Tower Escape е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 22 пати.
Оценувањето на играта е 4.7 / 5 и постигнато 120 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Undead bunnies Jinx and Minx are stuck in a spooky towerhelp them escape their prisons