Генијален Глувчето Бегство

Генијален Глувчето Бегство

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Escape games
ПОВЕЌЕ Акција игри

Интересна онлајн игра Генијален Глувчето Бегство со оригиналното име Ingenious Mouse Escape е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 0 пати.
Оценувањето на играта е 4.7 / 5 и постигнато 123 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

This lab rat has concocted a clever plan to escape his life behind bars