Сладолед Стојат

Сладолед Стојат

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Cooking games
ПОВЕЌЕ Акција игри

Интересна онлајн игра Сладолед Стојат со оригиналното име Ice Cream Stand е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 2 пати.
Оценувањето на играта е 4.7 / 5 и постигнато 105 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Stand up to the heat with scoops of frosty fun