Пламен Борец

Пламен Борец

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Fighting games
ПОВЕЌЕ За девојки

Интересна онлајн игра Пламен Борец со оригиналното име Flame Fighter е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 1 пати.
Оценувањето на играта е 4.4 / 5 и постигнато 121 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Fight your way through the flames and keep the neighborhood safe