Масти Piggy

Масти Piggy

Оваа игра не е достапна на мобилен.
ПОВЕЌЕ Аркадни игри

Интересна онлајн игра Масти Piggy со оригиналното име Fat Piggy е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 0 пати.
Оценувањето на играта е 4.4 / 5 и постигнато 131 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

This pig might not flybut it definitely gets some air