Бајката Криза

Бајката Криза

Оваа игра не е достапна на мобилен.
ПОВЕЌЕ Акција игри

Интересна онлајн игра Бајката Криза со оригиналното име Fairytale Crisis е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 0 пати.
Оценувањето на играта е 4.7 / 5 и постигнато 130 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Only a godmother could help this frazzled fairy