Дожд

Дожд

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Flash games
ПОВЕЌЕ Аркадни игри

Интересна онлајн игра Дожд со оригиналното име Cloudy е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 0 пати.
Оценувањето на играта е 4.3 / 5 и постигнато 113 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Set your paper airoplane to sail with the wind