Торта Бар

Торта Бар

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Cooking games
ПОВЕЌЕ За девојки

Интересна онлајн игра Торта Бар со оригиналното име Cake Bar е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 1 пати.
Оценувањето на играта е 4.2 / 5 и постигнато 109 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Let them eat cakecaramel nut cake