Плескавица Бар

Плескавица Бар

Оваа игра не е достапна на мобилен.
ПОВЕЌЕ За девојки

Интересна онлајн игра Плескавица Бар со оригиналното име Burger Bar е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 12 пати.
Оценувањето на играта е 4.7 / 5 и постигнато 116 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на HTML5 и работи на сите компјутери и телефони - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Only the best burger builders need apply