Изградба на Мост

Изградба на Мост

Оваа игра не е достапна на мобилен.
Similar Flash games
ПОВЕЌЕ Загатка игри

Интересна онлајн игра Изградба на Мост со оригиналното име Build the Bridge е претставена на нашата страница бесплатно.
Веќе е пуштено 5 пати.
Оценувањето на играта е 5.0 / 5 и постигнато 105 лајкови.
Достапни уреди: компјутер .
Развиен на FLASH и работи на сите компјутери со помош на Flash Player - играјте го целиот екран без заостанувања.
Датум на додавање: 10.22.2019
Јазик на верзијата на страницата: Македонски

Use your master mason skills to help this train reach its destination safely